5 Simple Techniques For بست کمربندی فلزی

بست های فلزی در دو نوع بدون روکش و با روکش اپوکسی تقسیم بندی میشوند که گروه دوم به دست بدون دستکش و محافظ آسیب وارد نخواهد کرد.

صنایع غذایی: برای انتقال مواد غذایی در فرآیندهای تولید و بسته‌بندی.

این وسیله برای نگهداری و دسته بندی سیم و کابل های الکتریکی به کار می رود؛ لازم به ذکر است که این بست های کمربندی دارای کارکرد های گوناگونی از قبیل بستن و محکم شدن لیبل بر روی تجهیزات برقی و همچنین فیکس و ثابت کردن کابل ها به کار می رود.

اتصال علائم راهنمایی و رانندگی و تابلوها به میله های فلزی در محیط های باز

در آن زمان از بست های مذکور جهت هدایت و مدیریت کابل های هواپیما استفاده می شد، اما با گذشت زمان کاربرد بست ها بیشتر شده و تنوع آن ها نیز بالا رفت.

روش خرید محصولات: با خرید اینترنتی می توانید در زمان و هزینه خرید خود صرفه جویی کنید.

جستو جو های اخیر محصول جدیدی جست و جو کنید، پس از بازدید از آن می توانید آن را در اینجا مشاهده نمایید. محصولات پیشنهادی

معمولا برندهای خارجی نسبت به برندهای ایرانی قیمت بالاتری دارند.

طول آن معمولا ۱۴ تا ۳۶۰ میلی متر بوده و می تواند وزن ۸۸ تا ۱۴۴ کیلوگرم را تحمل نماید. بست کمری یک بار مصرف را از رنگ های جذاب و متنوعی می سازند.

بست فلزی با روکش اپوکسی، دارای خصوصیات یکسانی با نوع بدون روکش آن می باشد، با این تفاوت که سبک و کم حجم بوده و یک ??????? ?????? ????? روکش اپوکسی بر روی بدنه و قفل بست وجود دارد.

بست فلزی کمربندی یک نوع بست و نگهدارنده است که از آن برای دسته بندی شاخه‌ای و نگه داشتن چند کابل یا چند سیم در کنار یکدیگر استفاده می‌شود. معمولاً از بست فلزی در محیط‌های باز که احتمال بارندگی، خوردگی، پوسیدگی و گاهاً خطر وجود دارد، استفاده می شود. این محصولات به دلیل این که بسیار مقرون به صرفه و پرکاربرد هستند، علاوه‌بر صنعت برق، در بسیاری از صنایع دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. بست کمربندی فلزی شیارهایی بر روی بدنه داخلی دارد که این دندانه‌ها و شیارها، در سری بست کمربندی قرار گرفته و قفل می‌شوند.

الکترود الکترود جوشکاری متعلقات لوله کشی خمیر و کنف لوله کشی چسب تارگت نوار تفلن نوار و پرایمر نوار پرایمر نوار خطی نوار سرجوش پرایمر برندها

بست ها را نباید خیلی سفت کرد زیرا تاثیرات بدی در زمینه سیگنالهای ارسالی کابل ها خواهد داشت.

این نوع از بست کمری بیشتر در تجهیزات صنعتی و برای ثابت نگه داشتن کابل ها استفاده می شود. نحوه کار با این بست زیپی به این صورت است که قسمت سوار بست را درون سوراخ کرده و می کشند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *